Skip to main content

Julmarknad i Hildesheim

Njut av den vackra gamla Hansastaden Hildesheim med korsvirkeshus och kom i riktig julstämning tillsammans med oss! Vi besöker även julmarknaden i Celle och Kiel på denna julmarknadskavalkad!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Tyskland!

  På morgonen rullar vi västerut i vår komfortabla EkmanBuss och anländer Göteborg mot eftermiddagen och rullar ombord på Stena Line. Kvällen avnjuts med en dignande julbuffé och båtens underhållsprogram. Vi finner oss till rätta i våra bekväma hytter medan båten ångar på mot Kiel.

 • Dag 2: Celle och Hildesheim

  Vi njuter av en härlig frukostbuffé innan vi kör av och sätter kurs söderut. Vi passerar bland annat Hamburg på dom tyska vägarna, innan vi anländer Celle och resans första julmarknad. Vi spenderar eftermiddagen i marknadsvimlet, där lunch intas på egen hand. När vi känner oss redo rullar vi sista biten förbi Hannover till Hildesheim och checkar in på fashionabla Van der Valk Hotel, som ligger centralt i staden alldeles intill torget. Mer centralt än så kan man inte bo! Vi äter middag tillsammans innan vi tackar för kvällen.

 • Dag 3: Heldag i Hildesheim

  Hela dag 3 disponerar ni på egen hand. Hotellets fantastiska läge vid torget mitt i centrum gör att vi lätt når julmarknaden och butikerna men också kyrkorna och de intressanta museerna. Man kan när som helst gå in och värma sig och vila benen för att sen ge sig ut på stan igen. De väldoftande stånden bjuder upp smaklökarna till dans, och julstämningen infinner sig ordentligt. Middagsalternativen är många, och givetvis står EkmanResors personal till förfogande för tips eller sällskap.

 • Dag 4: Kiel

  Efter en stärkande frukost sätter vi kurs norrut. Vi stannar för klassiskt bussfika under förmiddagen, innan vi kring lunchtid anländer Kiel och resans sista julmarknad. Den som vill kan även fynda på CITTI PARK bordershop innan vi mot sen eftermiddag rullar ombord på färjan och finner våra hytter. Vi samlas och äter middag tillsammans resans sista kväll, därefter disponeras kvällen på egen hand.

 • Dag 5: Genom Sverige hemåt

  Vi äter ordentligt frukostbuffé och packar ihop väskorna. På vägen mot Stockholm stannar vi för gemensam avslutningslunch och når under eftermiddagen Stockholm.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
2022-12-08Se anslutningVan der Valk HotelMer än 87 980:-BokaMer information
Resekalender
22/8Hjälmare Kanalfrån 1 680:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Frihamnsgatan 4
115 56 Stockholm