Skip to main content

Nyår på Orbaden

Följ med på ett riktigt nyårsfirande i vackra Orbaden i centrala Hälsingland. I snart 100 år har människor träffats och fröjdats här mitt bland blånande berg och böljande dalar. I Orbaden har konstnärer, skådespelare och företagsledare hämtat kraft och inspiration. Hälsinglands riviera är en anrik kurort och en kreativ mötesplats för såväl konferens som privatgäst. Med fantastisk mat, egna ekologiska odlingar och ett prisbelönt spa hälsar vi dig välkommen att uppleva lyx och flärd på Hälsingevis.

Nyår på Orbaden med femrättersmiddag på nyårsafton

Vi rör oss norrut på nyårsafton och stannar för möjlighet till lunch på vägen. Färden fortsätter mot Orbaden där vi kommer att spendera kommande nätter. Vi blir serverade fördrink och femrätters innan vi skålar in det nya året.

Nyårsdagen vaknar vi upp och njuter av känslan att inte behöva passa några tider. Vi bjuds på brunch och SPA-möjligheter och vi har en lugn och skön dag med afternoon tea och underhållning innan vi sätter oss ner för en trevlig middag tillsammans. Med andra ord – en perfekt nyårsdag!

Årets andra dag tar vi sovmorgon innan vi utvilade rör oss söderut igen. Vi stannar för avslutande lunch tillsammans innan vi under eftermiddagen når Stockholm igen.

Fritextsökning
Resekalender
3/4Trandansen vid Hornborgasjönfrån 1 800:-
15/4Det Nya Stockholm Norrafrån 490:-
19/4Hollandfrån 13 980:-
22/4Det Nya Stockholm Västra från 490:-
23/4Gourmetresa till Costa Bravafrån 24 980:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm