Skip to main content

Om oss

Din resa är vår passion!

ATT KUNNA SKRÄDDARSY reseupplevelser utöver det vanliga, till nya spännande resmål, få fantastiska smakupplevelser, uppleva äventyr och möta många olika kulturer tillsammans med just Dig, det är en dröm och vision som jag alltid haft. Oavsett vilket resmål just Du väljer, erbjuder vi ett klimatsmart resande, service i toppklass, fantastisk komfort i bussen toppat med personligt engagemang.

Idag kör vi till 80% på förnybart bränsle och i kombination med det, att kunna dela resan i en buss tillsammans ger låga utsläpp av växthusgaser. Man umgås, knyter nya bekantskaper; vem vet, kanske livet ut medan en professionell chaufför kör bussen.

Varmt välkomna hälsar,

Johan Ekman
VD och grundare EkmanResor 1st Bussness Class och EkmanBuss Flexibussitet

 

EkmanResor 1st Bussness Class är ett koncept där vi vill ge våra resenärer det lilla extra. EkmanResors kunskap och erfarenhet är branschunik och vi vänder oss till resenärer med höga krav på kvalitet och service oavsett om du reser som singel, par, familj, förening eller företag. Våra exklusiva turistbussar, som utöver ny teknik och modern utrustning, erbjuder bl.a. servering av varma måltider och generöst benutrymme. En vinkyl garanterar rätt temperatur vid provningar under mat- och vinresor. Varför åka buss när du kan resa med 1st Bussness Class? Så mycket mer än bara ett transportmedel! Det här är vårt sätt att möta resenärernas önskemål om en bussresa som är en upplevelse snarare än en transport. 

När Johan Ekman för 30 år sedan startade företaget var det hans passion för resor och bussar som var drivkraften. Verksamheten utvecklades snabbt med ett brett reseutbud med allt från dagsutflykter och weekendresor till långresor i Sydeuropa. Att utgå från resenären och göra resan till en behaglig och avkopplande upplevelse har alltid varit en självklarhet för oss. Från 2007 ingick verksamheten i Strömma-koncernen och från november 2012 övertogs EkmanResor återigen av Johan Ekman - vi är tillbaka där det en gång började. Och i slutet av 2018 fyllde vi faktiskt 30 år! 

 

Vi är alltid nära till hands!

Du kan kontakta oss när du vill, på det sätt som passar dig. Ring, mejla eller skicka brev.

Gäller ditt ärende en bokad resa, ha ditt bokningsnummer nära till hands så kan vi ge dig snabbare service.

Postadress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 STOCKHOLM
Sweden

Telefon:
08-15 95 75

E-post:
info@ekmanresor.se

Journummer:
Vid akuta ärenden utanför kontorstid ring 08-15 95 75 och tryck 7 för att komma till vår jour.

Telefontider:
Helgfri Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00 

BankGiro:
213-3650

Fritextsökning
Resekalender
27/7Eksjö Tattoofrån 4 980:-
28/7Lofoten & Nordnorges Pärlorfrån 19 980:-
4/8Hjälmare kanal från 1 980:-
12/8Norrlands Vildmark med Inlandsbananfrån 12 980:-
13/8Stockholmarenfrån 540:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm