Skip to main content

Eksjö International Tattoo

Eksjö Tattoo – en spektakulär musikalisk show

Följ med oss till trästaden Eksjö i sommar och se den spektakulära showen Eksjö Tattoo tillsammans med oss.  Internationella toner med militära förtecken”, så kan Eksjö International Tattoo beskrivas rent musikaliskt. Vi lämnar Stockholm under morgonen och ankommer Eksjö lagom till lunch och därefter finns tid att strosa runt i staden på egen hand, innan det är dags för resans höjdpunkt- den spektakulära musikunderhållningen! Efter den pampiga showen åker vi sista biten till Nässjö och vårt boende för natten, Hotell Högland. Här blir det en gemensam middag i trevlig samvaro. På vår väg mot Stockholm dag två gör vi en avstickare till Vimmerby och Astrid Lindgrens barndomshem Näs, platsen som kom att bli källan och inte minst inspiration till hennes författarskap. Vi avrundar resan med en gemensam avslutningslunch innan vi är åter i Stockholm, fyllda med nya musikaliska upplevelser.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Stockholm-Eksjö-Nässjö

    Vi kliver på vår sköna Ekman Buss på Cityterminalen och reser söderöver på vägen gör vi ett stopp för att sträcka på benen och möjligtvis en fika, innan vi anländer till Eksjö. Väl på plats har vi tid för lunch och därefter finns tid att strosa runt i staden, innan det är dags för resans höjdpunkt – internationella Eksjö Tattoo! Efter showen kör vi sista biten till Hotell Högland i Nässjö, som välkomnar med middag.

  • Dag 2: Nässjö-Vimmerby-Stockholm

    Vi startar dagen med en härlig hotellfrukost och efter utcheckning kör vi mot Vimmerby och Astrid Lindgrens barndomshem Näs, här blir det ett besök innan vi fortsätter hemåt igen. Vi avslutar med en trevlig gemensam lunch och sedan kör vi sista biten tillbaka till Stockholm.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
2024-07-27Cityterminalen Stockholm Boende EksjöFullt4 980:-FulltMer information
Resekalender
30/6Magnifika Atlanterhavsveienfrån 14 980:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm