Skip to main content

Blomsterprakt i Holland

Blomstrande Holland

Keukenhof som har 75års jubileum 2024 , Amsterdam och Blomstertåget

Följ med till tulpanernas land på en ordentlig upplevelseresa för alla sinnen! En symfoni av färger och dofter, narcisser och hyacinter, kommer vi att möta under vår resa till detta land med kanaler, väderkvarnar och goda ostar. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1-2: Söderut mot Holland

  Vi kör från Stockholm på förmiddagen, det blir möjlighet för lunch på vägen mot Göteborg där vi tar nattfärjan till Tyskland.
  Middag tillsammans ombord. Efter härlig sjöfrukost kör vi till holländska gränsen och vi åker längs den tre mil vackra, imponerande Nordsjövallen. Något att verkligen stanna och fotografera! på kvällen checkar vi in på vårt 4stjärniga hotell i närheten av Amsterdam och äter en gemensam middag.

 • DAG 3: Keukenhof & Amstedam

  Tredje dagen besöker vi den berömda blomsterparken Keukenhof som bjuder på en skönhetsupplevelse utan motstycke. 2024 firar parken 75 år som park. Miljoner blomsterlökar i hundratals färger och former. Här finns slingrande stigar, porlande bäckar, fridfulla dammar och ett blomsterhav. Parken har flera restauranger och cafeer för lunch på egen hand. Vi har gott om tid i parken.
  På eftermiddagen åker vi in till Amsterdam för en klassisk kanaltur! Genom de trädkantade kanalerna ser vi stadens unika gavelhus och vackra broar.
  Därefter egen tid för shopping och kultur, innan vi far hem till hotellet och äter middag.

 • DAG 4: Blomstertåg & Den Haag

  En tidig frukost och så är det dags för det årliga färgsprakande Blomstertåget, magnifika vagnar med stor blomsterprakt och mycket fantasi. Varje år tar detta praktfulla tåg sig fram den 42 kilometer långa sträckan mellan Noordwijk och Haarlem.
  På eftermiddagen besöker vi museet Panorma Mesdag i Den Haag, där världens största panoramamålning finns.
  På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

 • DAG 5: Dags att lämna Holland

  Efter frukost sista dagen lämnar vi hotellet och kör genom det färgglada och vackra landskapet mot Tyskland. Längs vägen stannar vi för gemensam tysk lunch.

  Middag på färjan och kvällen är fri att spendera som man önskar.

 • DAG 6: Hemåt

  Frukost ombord innan vi fortsätter mot Stockholm som vi når under eftermiddagen, fyllda av allt vackert vi sett och fått uppleva.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
2024-04-17Se anslutningBoende HollandMer än 815 480:-BokaMer information
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm