Dagsprogram

 • DAG 1-2: Söderut mot Holland

  Vi kör från Stockholm på förmidagen, det blir lunch på vägen mot Göteborg där vi tar nattfärjan till Tyskland. Middag tillsammans ombord. Efter härlig sjöfrukost kör vi till holländska gränsen och vi åker längs den tre mil vackra, imponerande Nordsjövallen. Något att stanna och fotografera! Vi checkar in på vårt 4stjärniga hotell i närheten av Haag och spenderar kvällen på egen hand.

  Nästa dag börjar vi med ett besök på Keukenhof, världens största blomsterpark. Miljoner blomsterlökar i hundratals färger och former. Här finns slingrande stigar, porlande bäckar, fridfulla dammar och ett blomsterhav. Egen tid i parken. På eftermiddagen åker vi in till Amsterdam för en klassisk kanaltur! Genom de trädkantade kanalerna ser vi stadens unika gavelhus och vackra broar.

  Därefter egen tid för shopping och kultur, innan vi far hem till hotellet igen.

 • DAG 3: Amsterdam

  Efter frukost beger vi oss till den välkända huvudstaden Amsterdam som med sina trädkantade kanaler, broar och unika gavelhus ibland kan kännas som ett levande 1600-talsmuseum. Där vi börjar med att få se staden från vattnet under en båttur på kanalerna. Vi har sedan dagen till vårt förfogande att upptäcka staden. Här finns mycket att se kanske ett besök på Rijksmuseet eller Anne Franks hus? På sena eftermiddag tar bussen oss tillbaka till hotellet som väntar med middag.

 • DAG 4-5: Blomstertåg och Keukenhof

  En tidig frukost och så är det dags för det årliga färgsprakande Blomstertåget, magnifika vagnar med
  blomsterprakt och fantasi. Varje år tar detta praktfulla tåg sig fram den 42 kilometer långa sträckan mellan Noordwijk och Haarlem. Därefter beger vi oss till Floriade Expo 2022, trädgårdsutställningen som endast sker var 10e år!

  Under Floriade kan du se holländska trädgårdsutställare, nationella och internationella utställare som strävar mot att göra våra städer roligare, livligare och mer hållbara. Det är ett firande av gröna lösningar och hållbar teknik för framtiden. Efter denna minst sagt unika upplevelse åker vi till hotellet för att smälta dagens intryck.

 • DAG 5: Dags att lämna Holland

  Efter frukost sista dagen lämnar vi hotellet och kör genom det färgglada och vackra landskapet mot Tyskland. Längs vägen stannar vi för gemensam lunch.

  Middag på färjan och kvällen är fri att spendera som man önskar.

 • DAG 6: Hemåt

  Frukost ombord innan vi fortsätter mot Stockholm som vi når under eftermiddagen.