Skip to main content

Konstrunda i Västergötland i Påsk

Konstrunda i Västergötland till påsk!

Läckö Slott, Varnhem och boende på vackra Knistad Herrgård mitt ute på den västgötska  landsbygden. Ett härligt påskfirande med konst och kultur samt utsökta middagar.

Välkommen!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Långfredagen

  Vi reser från Stockholm och Cityterminalen kl.10.00
  och reser västerut mot Örebro, där vi avnjuter en härlig lunch. På eftermiddagen kommer vi till vackra Knistad Herrgård mitt ute på den västgötska landsbygden här har lugnet, stillheten och doften av naturen härskat i hundratals år. Vi checkar in i charmiga rum och samlas sedan för en läcker middag.

 • Dag 2: Påskafton

  Påskafton bjuder på en traditionsenlig konstrunda i närområdet, där många ateljéer och gallerier håller öppet, Vi återkommer med exakta besök längre fram.
  Vi äter en enklare lunch under dagen, för på kvällen serveras en välsmakande och innehållsrik Påsk buffet i herrgårdens vackra matsal

 • Dag 3: Påskdagen

  Vid Vänerns kant, på en mäktig klippa, reser sig det vackra barockpalatset Läckö Slott, dit beger vi oss på påskdagen och får en visning. Vi äter en välsmakande lunch, innan vi kommer till Varnhems klosterkyrka beläget vid foten av berget Billingen som under lång tid var utsökt middag i herrgårdens matsal

 • Dag 4: Annandag Påsk

  Annandag påsk lämnar vi Knistad Herrgård för denna gång och återvänder till Stockholm, med stopp för gemensam lunch. Vi beräknas ankomma Cityterminalen på tidig kväll.

Resekalender
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm