Skip to main content

Nyår på Dömle Herrgård

Fira in det nya året med stil och elegans på utsökta Dömle Herrgård, en historisk och charmig herrgård med anor från 1400 talet, vackert belägen vid Smårissjön i hjärtat av Värmland. Herrgården har ett utmärkt Spa och relaxavdelning. 

Vi lämnar Cityterminalen i Stockholm på nyårsaftonsmorgonen och tar oss direkt till sköna Värmland. Vid ankomst till Dömle Herrgård serveras vi en sen lunch och sedan blir det tid att utforska herrgården och dess faciliteter, som inkluderar ett lyxigt spa med utomhusjacuzzis och bastu. Kvällens festligheter börjar med en fördrink i Salongen innan vi slår oss ner till bords i den vackra matsalen under kristallkronornas sken. Här vi serveras en lyxig Sylvestermeny av yppersta kvalitet.  Trevlig underhållning bjuds under kvällen och vid tolvslaget skålar vi in det nya året tillsammans. Nyårsdagen vaknar vi upp och njuter av känslan att inte behöva passa några tider. Dagen spenderas i herrgårdens SPA, längs något promenadstråk i närheten, eller för den riktigt hurtige står gymmet redo. Under dagens serveras en rejäl herrgårdsbrunch och en fantastisk middag.  Sista dagen börjar vi med rejäl herrgårdsfrukost och därfter påbörjar vi resan mot Stockholm  med gemensam  lunch  på vägen. Vi beräknas vara åter i Stockholm/ Cityterminalen sen eftermiddag.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Stockholm-Dömle Herrgård

  Fira in det nya året med stil och elegans på vackra Dömle Herrgård, en historisk och charmig herrgård med anor från 1400 talet, vackert belägen vid Smårissjön i hjärtat av Värmland. Herrgården har ett utmärkt Spa och relaxavdelning.
  På nyårsaftonsmorgon lämnar vi Stockholm kl 09.00 och reser i bekväm EkmanBuss genom vackert vinterlandskap. Väl framme på trevliga Dömle Herrgård serveras vi en sen nyårslunch. För den som önskar en stunds avkoppling efter lunchen finns möjlighet att besöka hotellets underbara spa med spabad både ute och inne, bastu och relaxavdelning.
  Kvällens festligheter startar med en fördrink i salongen, vi serveras en lyxig Sylvestermeny under kristallkronornas sken. Till tonerna av underhållning skålar vi in det nya året och framåt småtimmarna finns vickning uppdukad.

 • Dag 2: Dömle Herrgård

  Nyårsdagen vaknar vi upp och njuter av känslan att inte behöva passa några tider. Dagen kan spenderas i herrgårdens SPA, längs något promenadstråk i närheten eller för den riktigt hurtige står gymmet redo. Under dagen serveras en rejäl herrgårdsbrunch och en härlig middag.

 • Dag 3: Dömle Herrgård-Stockholm

  Sista dagen börjar vi med rejäl herrgårdsfrukost och därfter påbörjar vi resan mot Stockholm med gemensam lunch på vägen. Vi beräknas vara åter i Stockholm/ Cityterminalen sen eftermiddag.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
2024-12-31Cityterminalen Boende Dömle HerrgårdMer än 88 980:-BokaMer information
Resekalender
30/6Magnifika Atlanterhavsveienfrån 14 980:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm