Skip to main content

Första sommaren med Eva Rydberg på Sundspärlan

Första sommaren på Sundspärlans friluftsteater med Eva Rydberg!

Det blir en praktfull och underhållande sommarkomedi ”Ett resande teatersällskap” medverkar gör även Ewa Roos, Hampus Nessvold, Andreas T Olsson m.fl.

I resan ingår besök på Sofiero Slott & Trädgårdar och Arilds Vingård på Kullabergs sydsluttning. Vi bor på klassiska hotell Mollberg i centrala Helsingborg!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Stockholm-Helsingborg

  Vi lämnar Stockholm och Cityterminalen på morgonen i skön EkmanBuss och reser söderut genom Sverige.
  Strax utanför Värnamo stannar vi för trevlig lunch på Vandalorum Museum för Konst och Design. Vi fortsätter mot Helsingborg och klassiska hotell Mollberg. I den anrika byggnaden finns många vinklar och vrår vilket skapar individuella rum med egen karaktär. Efter att resdammet borstats bort samlas vi för gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2: Sofiero-Arilds Vingård-Eva Rydberg

  Andra dagen beger vi oss till Sofiero slott & trädgårdar och får en guidad visning av Sofieros färgsprakande blomsterprakt, unika trädgårdsarv och kungliga historia. Lagom till lunch lämnar vi Sofiero och reser norrut. På Kullabergs sydsluttningar hittar vi Arilds vingård, en av de äldsta gårdarna i trakten. Vi börjar med härlig lunch och får sedan en visning av vingården som avslutas med provning av tre av gårdens viner. Vi återvänder till hotell Mollberg och det blir lite fri tid i Helsingborg för en tidig middag på egen hand. På kvällen besöker vi Sundspärlans Friluftsteater, där det är dags för Eva Rydberg att hälsa välkommen till sin första sommar med en festligt färgsprakande uppsättning av ”Ett resande teatersällskap” medverkar gör Eva Rydberg, Ewa Roos, Hampus Nessvold , Andreas T Olsson, Birgitta Rydberg, Mia Poppe, Kalle Rydberg, Robert Rydberg och Fredrik Dolk. Efter en underhållande afton återvänder vi till vårt hotell.

 • Dag 3: Helsingborg-Gränna-Stockholm

  Efter frukost lämnar vi Helsinborg för denna gång och reser norrut. Lunchen avnjuts i gränna vid Vätterns strand.
  Vi beräknas vara tillbaka i Stockholm vid middagstid med härliga upplevelser i bagaget.

Resekalender
19/7Värmland med Berättarladan NYHETfrån 8 980:-
27/7Eksjö Tattoofrån 4 980:-
28/7Lofoten & Nordnorges Pärlorfrån 19 980:-
4/8Hjälmare kanal från 1 980:-
12/8Norrlands Vildmark med Inlandsbananfrån 12 980:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm