Skip to main content

Eksjö Internationell Tattoo

”Internationella toner med militära förtecken”

Så kan Eksjö International Tattoo beskrivas rent musikaliskt. Men upplevelsen är större än så. En pampig, färgstark och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö.

Säreget för Eksjö International Tattoo är att det är placerat mitt i staden med arenan omgiven av husen med anor från 1500-talet, kyrkan, stadshotellet och den stolta ryttarstatyn som en del av sceneriet. Detta är en miljö som inspirerar både agerande och publik.

Den 28 - 30 juli 2022 marscherar orkestrar från olika delar av Europa. Evenemanget har ett starkt och väletablerat varumärke och genomförs nu för tolfte gången sedan 1989.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1

    På morgonen kliver vi på vår 1st Class Ekman Buss på Cityterminalen för att rulla söderut mot Eksjö. På vägen gör vi en stopp för att sträcka på benen och möjligtvis en fika, innan vi anländer till Eksjö. Väl på plats har vi tid för lunch på egen hand och promenad runt trästaden innan vi njuter av eftermiddagens show – internationella Eksjö Tattoo. Efter showen sätter vi oss på bussen igen för att åka till vårt hem för natten, SPA - hotellet Högland, där en härligt middag tillsammans ska vänta på oss.

  • Dag 2

    Efter en stärkande frukost på hotellet, och kanske lite tid på SPA för de som vill ha det, sätter vi fart mot Stockholm. På vägen hem gör vi ett stopp i Linköping där vi ännu en gång får en inblick i den militära välden med ett besök på flygvapenmuseet. Här blir det visning och lunch tillsammans innan vi åker vidare mot Cityterminalen och ankommer tidig kväll!

Resekalender
22/8Hjälmare Kanalfrån 1 680:-
25/8Vin och Trädgårdarfrån 8 980:-
3/9Åland över dagenfrån 1 280:-
4/9Kosta Bodafrån 3 980:-
5/9Värmland - Lerin, Mårbacka, Rackstad och Klässbolsfrån 4 980:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Frihamnsgatan 4
115 56 Stockholm