Skip to main content

Sista sommaren på Fredriksdalsteatern

Sista sommaren på Fredriksdals Teatern! Eva Rydbergs avskedsföreställning blir en praktfull sommarkomedi ”Två man om en änka” I resan ingår besök på Vandalorum Konst och Design Museum, Sofiero Slott & Trädgård, samt Arilds Vingård. Vi bor på klassiska hotell Mollberg mitt emot Kärnan i Helsingborg!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Vandalorum & Helsingborg

  Vi lämnar Stockholm på morgonen och reser söderut i vår bekväma Ekmanbuss. Strax utanför Värnamo stannar vi för lunch på Vandalorum Museum för Konst och Design.
  Efter välsmakande lunch besöker vi utställningslokalen, i sommar presenteras en omfattande utställning med konstnär och keramiker Lisa Larson. Larson är känd och älskad av flera generationer i Sverige, men beundras även långt utanför landets gränser. Vi fortsätter mot Helsingborg och klassiska hotell Mollberg. I den anrika byggnaden finns många vinklar och vrår vilket skapar individuella rum med egen karaktär. Efter att resdammet borstats bort samlas vi för gemensam middag på hotellet

 • Dag 2: Sofiero & Fredriksdalsteatern

  Andra dagen beger vi oss till Sofiero slott och trädgårdar och får ta del av Sofieros färgsprakande blomsterprakt, unika trädgårdsarv och kungliga historia. Lagom till lunch lämnar vi Sofiero och reser norrut. På Kullabergs sydsluttningar hittar vi Arilds vingård, en av de äldsta gårdarna i trakten. Vi börjar med lunch och får sedan en visning av vingården som avslutas med provning av tre av gårdens viner. Vi tar oss tillbaka till hotell Mollberg och det blir lite fri tid i Helsingborg för en tidig middag på egen hand. På kvällen besöker Fredriksdals teatern där det är dags för Eva Rydberg att säga tack och hej till sin kära publik efter 28 framgångsrika år. Hon gör det med en festligt färgsprakande version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi ”Två man om en änka”.

 • Dag 3: Gränna & Stockholm

  Hemresan går via Gränna där det blir lunch och polkagrisar, vi beräknas vara tillbaka i Stockholm vid middagstid.

Karta

Resekalender
21/9Weekend i Malmö från 8 980:-
1/10Äppeltider från 8 890:-
6/10ABC Alsace, Bourgogne, Champagne & Chablisfrån 23 980:-
7/10Rättviks Marknad 1dagfrån 690:-
9/10Costa Brava med flygfrån 25 480:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm