Dagsprogram

  • Dag 1: Mot Karlstad!

    Avresa med vår EkmanResor 1st Bussness Class buss från Cityterminalen i Stockholm. Vi stannar längs vägen för en skön bensträckare och promenad innan vi rullar vidare mot Karlstad och lunchen. Därefter börjar det närma sig 15:00 och föreställning…
    Vi får uppleva operorna Ruggiero Leoncavallos Pajazzo, där svartsjuka och hat leder till ond bråd död. Dessutom Giacomo Puccinis komiska opera Gianni Schicchi, följer vi de giriga släktingarnas kamp för att roffa åt sig arvet efter den ännu knappt döde familjefadern. De båda enaktsoperorna ges som en helaftonsföreställning. Pajazzo sjungs på italienska med textmaskin. Gianni Schicchi sjungs på svenska. Efter en minnesvärd upplevelse väntar trerättersmiddag på anrika Dömle Herrgård, som i vanlig ordning välkomnar oss med öppna armar. Vi checkar in och pustar ut efter en innehållsrik dag tillsammans.

  • Dag 2: SPA, relax och hemgång

    Förmiddagen disponeras på egen hand, där bland annat frukost, SPA, padel, gym m.m. står på schemat. Kring lunchtid rullar vi österut, med stopp för avslutningslunch på Alsters Herrgård (27/9) som också var Gustaf Frödings födelsehem, alternativt centralt belägna Matbruket i Karlstad (4/10). Återigen mätta och belåtna rullar vi hemåt dit vi anländer kring middagstid.