Skip to main content

Tre länder på tre dagar

Tre länder på tre dagar - En kryssning med både Oslo och Köpenhamn

Följ med på en härlig kryssning där vi får njuta av både Oslo och Köpenhamn. Ett perfekt sätt att effektivt uppleva våra grannländers huvudstäder.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: Västerut

  Vi tar bussen från Stockholm till Oslo, väl ombord på färjan låter vi oss väl smaka av den härliga buffén med danska förtecken och tar del av fartygets nöjesutbud. Här kan man passa på att göra förmånliga inköp i taxfreebutiken ombord.

 • DAG 2: Köpenhamn

  Efter en stadig frukost anlöper vi Köpenhamn där vi efter en kort rundtur med bussen har resten av dagen för upptäckter på egen hand. Shoppinggatan Ströget är förstås ett måste och man kan också se staden från vattnet med någon av Köpenhamns rundtursbåtar. Kanske kan det passa med smörrebröd, en god öl och ”en lille en” i Nyhavn?
  Under eftermiddagen lämnar vi den danska huvudstaden för att åter kryssa mot Oslo. På kvällen blir det middag ombord.

 • DAG 3: Oslo

  Dag tre äter vi en härlig frukost och kan njuta av Oslofjorden och de första solstrålarna som tittar fram över bergskanten. Förväntansfullt kan vi starta dagen och sedan får vi upptäcka denna gemytliga ”by” på egen hand. Det karaktäristiska operahuset med sin italienska vita marmor, Vigelandsparken och Aker Brygge är exempel på besöksmål för dagen. Efter lunch som intas på egen hand lämnar vi Oslo för hemfärd mot Stockholm dit vi anländer sen kväll.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
2021-12-05Se anslutningBoende TrekryssMer än 83 480:-Boka
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Frihamnsgatan 4
115 56 Stockholm