Resträff ombord på Cinderella!

Välkommen att följa med oss till havs!

Då 2021 års Resträff ställdes in i spåren av pandemin är vi nu glada att bjuda in er till den efterlängtade Reträffen 2022! Ett dygn fyllt med god mat, trevligt sällskap, underhållning och reseinspiration. Avresa 8/3-2022. 

Vi kliver ombord Cinderella i Stadgården kring middagstid dag 1 och ni finner era utsideshytter. Vi samlas över en fördrink och hälsar välkomna ombord. Därefter bjuder vi till bords och en tvårätters á la carte-middag i sann Ekman-anda. Sedan väntar fri kväll där vi njuter av båtens utbud och varandras sällskap.
Morgonen efter äter vi frukostbuffé i Sea View (välj slot-tid i bokningsstadiet). Mätta och belåtna laddar vi upp och gör oss redo för den omfattande resepresentationen för 2022 års reseprogram. Vi hoppas inspirera er till resmål både nära, och lite längre bort. Psst... Håll utkik efter våra klassiska "Resträffserbjudanden"... Vi ser till att tid för mingel och bokning finns efter presentationen, då både kontorspersonal och reseledare finns på plats redo att hjälpa just dig. 

Under eftermiddagen ankommer Cinderella Stadsgården och vi tar avsked för denna gången - men givetvis ses vi snart igen! Välkommen att följa med

ERBJUDANDE: Åk 2 för 1 under Resträffen 2022!