Peter Jöback på Dalhalla!

I sommar åker en av våra mest älskade artister ut på vägarna! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in svenska folket för att hylla karriären. Med sig på turné har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt.

Välkommen att följa med oss till det magnifika kalkbrottet Dalhalla för att njuta av denna unika konsert, ett måste för Jöback-älskare!
Vi bor i vackra äkta dalaatmosfär i fagra Tällberg som ligger mitt i Siljansbygden med fantastisk utsikt över Siljan. Dag två sover vi ut, njuter av god frukost och besöker Hildasholms vackra trädgård! Guidad visning och hembakad fika i trädgården. På vägen hem stannar vi för sen gemensam lunch innan vi anländer Stockholm på sena eftermiddagen.

Dagsprogram

  • DAG 1

    Avresa på förmiddagen med vår bekväma buss från Cityterminalen. Under vår färd mot dalarna stannar vi längs med vägen för bensträckare samt möjlighet att äta lunch. Väl framme i charmiga Tällberg har vi tid att upptäcka byn, där varje hus har sin egen karaktär och historia. I byn finns flera handelsbodar att besöka med allt från hemslöjd och keramik till smidessaker. Vi äter en härlig 3-rättersmiddag på vårt hotell i mysiga Tällberg i hjärtat av dalarna. På kvällen är det dags för resans höjdpunkt, Peter Jöbacks hyllningskonsert! Konserten spelas på utomhusarenan Dalhalla som är ett nedlagt kalkbrott strax norr om Rättvik. Väl tillbaka på hotellet blir det vickning innan vi säger god natt efter en upplevelserik dag.

  • DAG 2

    Vi sover ut och njuter av en god frukost. Under förmiddagen sätter vi kurs mot Hildasholm, som var författaren Axel Munthes bröllopsgåva till sin fru Hildas Pennington Mellor. Inredningen är från familjens liv i huset och är välbevarad. Vi går en guidad tur och serveras hembakat i deras vackra trädgård. Mätta och belåtna fortsätter vi färden hemåt, vi stannar för gemensam sen lunch och beräknas anlända till Stockholm sen eftermiddag.

Karta