Skip to main content

Gnistrande Berlin

Gnistrande julresa till Berlin - Julmarknader och operabesök

Sköna vinterdagar i denna kulturellt pulserande stad med biljetter till vinterns aktuella operaföreställning på något av Berlins operahus och julklappshandel i ett strålande upplyst Berlin.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Söderut

  Vi tar vår fina buss och kör under dagen söderöver mot Skåne och till Trelleborg. Det blir stopp för både bensträckare, kaffe och lunch på vägen. Färjan avgår mot Travemünde på kvällen och det blir gemensam middag ombord.

 • Dag 2: Opera

  Under förmiddagen kommer vi till Berlin och det blir lunch på egen hand innan vi checkar in på vårt fyrstjärniga hotell, beläget alldeles intill Domen. På kvällen ser och hör vi någon av vinterns operaföreställning på ett av Berlins operahus..

 • Dag 3: Julmarknad

  Det blir besök på härliga julmarknader, Gendarmenmarkt – på Berlins kanske allra vackraste torg i Mitte, och marknaden på stora tjusiga Alexanderplatz. Båda på bekvämt gångavstånd från hotellet. Det finns givetvis också möjlighet till museibesök för den som så önskar. Till kvällen en gemensam middag.

 • Dag 4: Berlin

  Det blir sovmorgon och efter utcheckning och lunch på egen hand kör vi på eftermiddagen mot Rostock där vi äter en gemensam middag innan färjan avgår mot Trelleborg. Här ser vi till att det finns tid att inhandla flytande varor m.m. på CITTI-PARK.

 • Dag 5: Hemåt

  Väl på svensk mark igen kör vi norrut genom vårt vackra land och på vägen tillbaka genom ett vintrigt Sverige till vår huvudstad blir det trivsam lunch på riktigt härligt ställe innan vi skiljs åt på Cityterminalen på sena eftermiddagen. Förhoppningsvis med det inre bagaget fyllt av Berlins vackra ljus i decembermörkret och skön musik klingande i bakgrunden.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
26/11BussBoende BerlinMer än 812 980:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Frihamnsgatan 4
115 56 Stockholm