Eurydike på Wermland Opera

En resa till Wermland Opera med högklassig opera, god mat och SPA på Dömle Herrgård! Wermland Opera följer upp publiksuccén L’Orfeo med den nyskrivna operan Eurydike. I operan L’Orfeo fick vi följa Orfeus öde och kamp ned till underjorden för att hämta hem sin älskade hustru Eurydike som hastigt och oväntat dött. I denna nya, stora operasatsning Eurydike, återges samma berättelse fast från Eurydikes perspektiv. Det är en historia som spänner från högsta lycka till djupaste sorg, från glädje till förtvivlan.

10/3 PREMIÄR! Strax efter lunch rullar vi ut från Cityterminalen i Stockholm med kurs mot Karlstad. I vanlig ordning gör vi ett spännande stopp på vägen innan vi lagom till middagen anländer Karlstad. Vi avnjuter en härligt 3rätters innan vi tar plats i salongen och ridån går upp… Vi har en spektakulär opera-kväll framför oss med allt vad det innebär!
Efter föreställningen är klockan sent slagen. Vi kör raka spåret till Dömle Herrgård för en god natts sömn. Morgonen efter vaknar vi upp och ser det vackra landskapet i dagsljus – en fröjd för ögat! Vi har fri förmiddag med herrgårdsfrukost och SPA-upplevelser. Det finns möjlighet till promenader, men också ett besök på gymmet för den hurtige! Vi äter lunch i Herrgården innan vi sätter kurs mot Stockholm dit vi anländer sen eftermiddag.

3/4 Matiné! Under förmiddagen rullar vi ut från Cityterminalen i Stockholm med kurs mot Karlstad. I vanlig ordning gör vi ett spännande stopp på vägen innan vi lagom till middagen anländer Karlstad. Vi äter lunch tillsammans innan vi tar plats i salongen och ridån går upp… Vi har en spektakulär opera-eftermiddag framför oss med allt vad det innebär!
Efter föreställningen kör vi raka spåret till Dömle Herrgård där 3rättersmiddag väntar. Här kan vi samtala om eftermiddagens alla intryck, medan kvällen smyger sig på. Morgonen efter vaknar vi upp till herrgårdsfrukost och SPA-upplevelser. Det finns möjlighet till promenader, men också ett besök på gymmet för den hurtige! Kring lunchtid rullar vi hemåt, med stopp för lunch.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
2022-03-10Se anslutningDömle HerrgårdMer än 83 980:-Boka
2022-04-03Se anslutningDömle HerrgårdMer än 83 980:-Boka