Skip to main content

Aida på Wermland Opera

En resa till Wermland Opera med högklassig opera, god mat och SPA på Dömle Herrgård! Wermland Opera sätter upp Aida en av de populäraste och mest framförda operor i världen, komponerad Giuseppe Verdi som hade världspremiär 1871.Vi kan se fram emot ett gripande kärleks-triangeldrama i skuggan av storpolitiska konfrontationer i Egypten.  AnnLouice Lögdlund sjunger rollen som Aida medan Ole Aleksander Bang sjunger Radamès.

PREMIÄRRESAN 23 februari 2023

DAG 1
På morgonen kl 10.00 rullar vi ut från Cityterminalen i Stockholm med kurs mot Dömle Herrgård, vi äter en gemensam lunch på vägen. Vi checkar in på fina Dömle Herrgård vackert beläget vid Smårissjön. Vi bjuds på en tidig trerätters middag innan vi beger oss till Karlstad och Wermland Opera. Tillsammans njuter vi av den vackra och pampiga musiken. Efter föreställningen är klockan sent slagen. Vi kör raka spåret till Dömle Herrgård för en god natts sömn.

DAG 2
Morgonen efter vaknar vi upp och ser det vackra landskapet i dagsljus – en fröjd för ögat! Vi har fri förmiddag med Herrgårdsfrukost och SPA-upplevelser. Det finns möjlighet till promenader, men också ett besök på gymmet för den hurtige! Kring lunchtid rullar vi hemåt, med stopp för lunch.  Vi beräknas anlända till Stockholm kl 17.30.

 

MATINÉ, 12 mars 2023

DAG 1
På morgonen kl 09.00 rullar vi ut från Cityterminalen i Stockholm med kurs mot Karlstad. På vägen gör vi ett fikastopp och anländer till Karlstad vid lunchtid. Vi äter gemensam lunch innan vi tar plats i salongen och ridån går upp… Vi har en spektakulär opera-eftermiddag framför oss med allt vad det innebär!

Efter föreställningen kör vi raka spåret till Dömle Herrgård, vackert beläget vid Smårissjön, vi checkar in och sedan serveras en trerätters middag. Här kan vi samtala om eftermiddagens alla intryck, medan kvällen smyger sig på.

DAG 2
Morgonen efter vaknar vi upp till herrgårdsfrukost och SPA-upplevelser. Det finns möjlighet till promenader, men också ett besök på gymmet för den hurtige! Kring lunchtid rullar vi hemåt, med stopp för lunch. Vi beräknas vara på Cityterminalen kl 17.30.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1

    På morgonen rullar vi ut från Cityterminalen i Stockholm med kurs mot Karlstad. På vägen gör vi ett fikastopp och anländer till Karlstad vid lunchtid. Vi äter gemensam lunch innan vi tar plats i salongen och ridån går upp… Vi har en spektakulär opera-eftermiddag framför oss med allt vad det innebär!
    Efter föreställningen kör vi raka spåret till Dömle Herrgård, vackert beläget vid Smårissjön, vi checkar in och sedan serveras en trerätters middag. Här kan vi samtala om eftermiddagens alla intryck, medan kvällen smyger sig på.

  • Dag 2

    Morgonen efter vaknar vi upp till herrgårdsfrukost och SPA-upplevelser. Det finns möjlighet till promenader, men också ett besök på gymmet för den hurtige! Kring lunchtid rullar vi hemåt, med stopp för lunch. Vi beräknas vara på Cityterminalen tidig kväll.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris
2023-02-23CityterminalenDömle HerrgårdMer än 84 980:-BokaMer information
2023-03-12CityterminalenDömle HerrgårdMer än 84 980:-BokaMer information
Resekalender
4/12Nora Julmarknadfrån 1 680:-
8/12Julmarknad i Hildesheimfrån 8 980:-
Kontakta oss
Adress:
EkmanResor
Södra Hamnvägen 13
115 41 Stockholm