Chess på Svenska Teatern i Helsingfors

Bokningskod: CHESS

Följ med oss och se Chess på Svenska Teatern i Helsingfors!

Efter Svenska Teaterns oförglömliga musikalsuccéer som Kristina från Duvemåla och Mamma Mia! kommer nu Chess på svenska, den tredje musikalen signerad Benny Andersson och Björn Ulvaeus.

Chess på svenska hade premiär i Stockholm 2002, då i regi av Lars Rudolfsson. Sedan dess har Anders Eljas (Kristina från Duvemåla) gjort en ny orkestrering, anpassad för en mindre scen. Svenska Teatern är den första professionella teatern i världen att framföra den.

Rollen som Florence axlas av skådespelerskan och sångerskan Maria Ylipää (Kristina från Duvemåla, Wicked, Evita). De övriga tre huvudrollerna samt resten av ensemblen avslöjas under våren.

På denna fyradagarsresa kryssar vi med Viking Line tur och retur till Helsingfors, på båtresorna serveras det gemensam middag ombord. I Helsingfors stannar vi en natt på hotell i central del av staden. Vi har biljett till kvällsföreställningen av Chess på Svenska Teatern. Den tredje dagen åker vi med Viking Line tillbaka till Stockholm och lägger till under förmiddagen dag fyra.

I resan ingår
Båtresa Stockholm–Helsingfors t/r,
Del i tvåbäddsrum/utsideshytt,
2 Måltider,
3 Frukost
Biljett till kvällsföreställningen.
Avgångar
24 mar 2019 (söndag)

Fullbokat
4980 SEK
Hotellinfo
Original Sokos Hotel Presidentti, Helsingfors
Avgångsplats
Stockholm, Viking terminalen kl.16.30 (fartygets avgångstid)
Anslutning enligt Viking Lines ordinarie linjer och pris. Med reservation för tidtabellsändringar.
extra
Enkelhytt, utsides A1, 290:-
Lyxhytt 1 500:-