Malena Ernman på Dalhalla

Bokningskod: MALENA

Malena Ernman på Dalhalla med Lisa Nilsson
 
I elva år har Malena Ernman genomfört storslagna sommarkonserter i det anrika kalkbrottet utanför Rättvik. Denna sommar med Lisa Nilsson och två ”Så som i himmelen” – kollegor, Philip Jalmelid och Kristin Lidström. Med Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker.
 
”Dalhalla är årets höjdpunkt för mig, och i år har jag med mig tre alldeles otroliga musiker från både jazz- och musikalvärlden.” hälsar Malena Ernman.
 
Vi kör till Dalarna och vårt hotell som är beläget högst upp på toppen i vackra Tällberg med strålande utsikt över Siljan. Middag serveras på hotellet innan vi beger oss mot sommarens konsert på den mäktiga spelplatsen Dalhalla.  
 
Vi sover ut och efter frukost tar bussen oss mot Sundborn. Här väntar ett besök hos två av Sveriges kanske mest älskade konstnärer Carl Larsson och hans fru Karin Larsson. Vi äter lunch “världsarvsbuffén” på Hyttstugan, belägen intill. Vi fortsätter sedan vår färd hemåt mot Stockholm igen. Beräknar att ankomma vår huvudstad under sen eftermiddag.
I resan ingår
Del i tvåbäddsrum,
1 Frukost,
1 Lunch,
Förmiddagskaffe med matig smörgås,
1 Middag,
Konsertbiljett,
Vickning,
Entré och visning på Carl Larsson-gården,
Bussresa.
Avgångar
06 jul 2019 (lördag)

Fåtal platser kvar
4980 SEK
Avgångsplats
På/Avstigning Stockholm, Cityterminalen kl.10.00
extra
Enkelrum 400:-