Nyligen rest med oss på Ekman Resor? Om du inte fyllt i din utvärdering på resan, ber vi dig snällt att göra detta!

Nedan finns den att ladda ner.

Ladda ned Enkät


Om Oss

När Johan Ekman för omkring 25 år sedan startadeföretaget var det hans passion för resor och bussar som var drivkraften. Verksamheten utvecklades snabbt med ett brett reseutbud med allt från dagsutflykter, weekendresor till långresor i Sydeuropa. Att utgå från resenären och göra resan till en behaglig och avkopplande upplevelse har alltid varit en självklarhet för oss på EkmanResor.

Från 2007 ingick verksamheten i Strömma-koncernen och från november 2012 övertogs EkmanResor återigen av Johan Ekman, vi är tillbaka där det en gång började.

Vår ambition att ta dig med till platser du inte varit tidigare, eller kanske till just ditt favoritställe. Vi arbetar oavbrutet med att hitta de bästa alternativen för dina önskemål. En resa med oss är en positiv upplevelse utöver det vanliga och våra påhittiga och kunniga reseledare, guider och chaufförer får dig att trivas som fisken i vattnet.

Med buss, båt, flyg och tåg hittar vi ständigt nya resmål och nya upplevelser, men våra klassiska pärlor finns förstås också med i vårt reseprogram.

På några av våra resmål samarbetar vi med MK Bussresor/EGEtrafiken som har många års erfarenhet som researrangör.

Självklart arrangerar vi också skräddarsydda reseupplevelser för föreningar och företag, både nära och lite längre bort.

Varmt välkomna till oss på EkmanResor!

 

Vi är alltid nära till hands

Du kan kontakta oss när du vill, på det sätt som passar dig. Ring, mejla eller skicka brev.

Gäller ditt ärende en bokad resa, ha ditt bokningsnummer nära till hands så kan vi ge dig snabbare service.

Postadress :
Frihamnsgatan 4
115 56 STOCKHOLM, Sweden.

Telefon :
08-159575

E-post :
info@ekmanresor.se

Journummer :
Vid akuta ärenden utanför kontorstid ring 08 15 95 75 och tryck 7 för att komma till vår jour.

Telefontider :
Helgfri Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00 .

BankGiro :
213-3650

 

Våra anställda

På kontoret:

Johan Ekman

Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor.

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor.  Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 11 och 13 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi  mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på.

 

Sofia Carlsson

Sofia heter jag och arbetar som produktionschef och är ansvarig för EkmanResor 1st Bussness Class. Jag hjälper även EkmanBuss när kunderna har ytterligare önskemål än bara transporter t.ex. att boka hotell och färja. Har en stor passion för resor både i arbetet och privat. Uppvuxen i härliga Dalarna men nu mer bosatt i Stockholm. På min fritid tycker jag om att laga mat tillsammans med min sambo, sjunga i kör och umgås med nära och kära.

 

Karin Weywadt

Med rötter i kulturen är jag nu mitt i livet och trivs stort i resebranschen med att ge personlig service och finna lösningar på allt! Ringer du till Ekman Resor är det ofta jag som svarar och hjälper till med det mesta. Jag går gärna på utställningar och teater, springer och tycker om att sjunga.

Kontakta EkmanResorVi är medlemmar av
Svenska Bussbranschens Riksförbund