Nyårsfirande i Vadstena

Bokningskod: NYAR

Njut av en delikat nyårssupé på Restaurang Munkklostret, dansa in det nya året och upplev ett praktfullt fyrverkeri vid Vätterns strand! Avsluta firandet med en god nattsömn och vakna till en härlig frukostbuffé på årets första dag.

I Klosterhotellets byggnader har människor träffats under århundraden för fest och arbete – de har också sökt sig dit för att läka kropp och själ, för lugn avskild kontemplation och för att samlas till stora viktiga rådslag. Nu finns här inrymt ett komfortabelt hotell och en välrenommerad restaurang: Vadstena Klosterhotel med Restaurant Munkklostret. På Klosterhotellet förenas det gamla med det nya. Liksom tidigare är det fortfarande en plats för möten, fester och spännande händelser.

Vi ankommer söndag eftermiddag för incheckning på Klosterhotellet där det sedan bjuds på välkomstkaffe i den s.k. 1700-talsvåningen. På kvällen serveras en 4-rätters middag och vid 12-slaget skålar vi in 2018 med champagne. På nyårsdagen serveras en härlig frukost. Vi har sedan tid att strosa lite i gemytliga Vadstena. Kanske längs Vätterns strand och till Vadstena Slott. Sedan påbörjar vi vår hemfärd i lugn och ro mot Stockholm.

I resan ingår
1 Lunch,
Välkomstkaffe i 1700-talsvåningen,
4 -rätters Middag,
Dans,
Fyrverkeri vid Vätterns strand,
Champagne på tolvslaget,
Del i dubbelrum,
Stor frukostbuffé,
Bussresa
Avgångar
31 dec 2018 (måndag)

Platser finns
4880 SEK
Avgångsplats
Stockholm, Cityterminalen kl. 10.00
extra
Enkelrumstillägg 500:-