Kalle Moraeus i Dalhalla

Bokningskod: MORAEUS

 

"Moraeus i Dalhalla" är en helt ny och unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer tidigare år återvänder nu under sommaren 2018 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster och musiker.

I denna föreställning har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band och några gästartister bland andra Tommy Körberg. - Det känns väldigt roligt att äntligen vara tillbaka på Dalhallas scen! Jag ser oerhört mycket fram emot att få möta den fantastiska publiken i Dalhalla tillsammans med mina gästartister och musiker”, säger Kalle Moraeus.

 

Dag 1 Moraeus på Dalhalla

Vid lunch reser vi norrut till Dalarna och under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell som ligger beläget i vackra Tällberg med utsikt över Siljan.  Vi får lite egen tid på rummet innan det serveras gemensam middag på hotellet. Därefter väntar Kalle Moraeus med konsert på den mäktiga spelplatsen Dalhalla. Bussen tar oss till det berömda kalkbrottet och aftonens konsert och efteråt lika smidigt tillbaka till Tällberg. Ca 273 km

 

Dag 2 Carl Larsson-gården & Hemåt

Vi sover ut och efter frukost åker vi österut mot Falun och Sundborn. Här väntar ett besök hos två av Sveriges kanske mest älskade konstnärer Carl Larsson och hans fru Karin Larsson. Vi besöker Lilla Hyttnäs och Carl Larsson-gården i Sundborn, strax utanför Falun.  Vi får en guidad visning av gården innan äter “världsarvsbuffén” på Hyttstugan, belägen intill.
Vi fortsätter sedan vår färd hemåt mot Stockholm igen. Beräknar att ankomma vår huvudstad under sen eftermiddag. 326 km 

2 dagar

I resan ingår
Del i tvåbäddsrum,
1 Frukost,
1 Lunch,
1 middag,
Konsertbiljett,
Entré och visning av Carl Larsson gården,
Bussresa.
Avgångar
21 jul 2018 (lördag)

Fullbokat
4480 SEK
22 jul 2018 (söndag)

Fullbokat
4480 SEK
Avgångsplats
Stockholm, Cityterminalen kl.12.00
extra
Enkelrum 500:-